top of page
Buscar
  • Laia Morey i Dealbert

Revista La Pinya

Bon dia nois i noies!


Com esteu? Suposo que comenceu a tenir ganes de vacances ja, oi? Ja queda ben poquet! Però abans d'acabar, ens han demanat una última feina.


Aquest cap de setmana, vam participar de l'Alkymia, us en recordeu? Vam col·laborar amb aquesta fira científica que fan cada any al nostre poble preparant uns tallers per als més petits. Vam viure un cap de setmana molt especial i vam poder participar de tots els tallers i espectacles.

La revista La Pinya de Sant Feliu s'ha assabentat de la nostra implicació amb la fira i com que està en procés de redactar la seva edició bimensual de març i abril, ens ha demanat ajuda per un dels articles.


L'objectiu és redactar una crònica de la fira, explicar tot el que va passar i tot el que vau viure per tal que aquella gent que no hi va poder anar, pugui conèixer-la una mica més.


Us recomano seguir els següents passos per a fer-la:


1. Escriviu la crònica tenint en compte els esdeveniments que van dur-se a terme i totes aquelles sensacions i sentiments que vau experimentar vosaltres. redacteu-ho a mà o en un document Word per poder guardar-ho i modificar-ho tantes vegades com creieu necessari.


2. Obriu el següent enllaç.


3. Passeu la crònica al formulari de la pàgina. Ompliu el títol, la revista (La Pinya), el subtítol, l'autor, la crònica i, si voleu, una fotografia. Les imatges les teniu penjades a la pàgina web de l'escola.


4. Cliqueu el botó make it i ja podreu descarregar la vostra notícia en format diari!


5. Envieu les vostres propostes a la revista al correu electrònic revistalapinya@gmail.com i al meu correu de sempre.


Els editors de la revista escolliran la crònica que encaixi millor amb la resta de la revista i ens enviaran uns quants exemplars publicats. Quines ganes de veure'n el resultat!


Ens veiem aviat! Una abraçada!


2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page